7 Aralık 2013 Cumartesi

Anime OST Download



Hikari no Akari || Anime-mp3

It's hard to say which one is the best. anime-mp3 is a bit faster than Hikari no Akari but sometimes they are'nt stable. So they are neutralizing each other.
Anyway, most of Animelovers know these sites probably, but if you are a newbie, this short intro will be very useful for you.
Returning to topic, these sites are Anime musics download sites. They are quite qualified. You can find old or new Anime's musics. Also you can find J-music artists' discographys and theirs albums or singles' download links. 

--

Hangisinin daha iyi olduğunu söylemek güç. anime-mp3, Hikari no Akari'den daha hızlı davranıyor ama bazı bazı istikrarsızlıklar yaşıyoruz. Böylece birbirlerini nötrlüyorlar.
Her neyse, muhtemelen birçok Animesever bu siteleri biliyordur, ama eğer bu işte yeniyseniz bu kısa tanıtımın size su götürmez bir şekilde faydası olacak. 
Konumuza dönersek, bu siteler Anime müziklerini indirebileceğimiz siteler. Oldukça da kaliteliler. Yeni ve eski Animelerin müziklerini bulabilirsiniz. Japon müziğine mensup sanatçıların müzik hayatına, öbür yandan albüm veya teklilerini indirebileceğiniz linklere de ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder